Désolé, cet article est seulement disponible en Finnois. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans une autre langue. Vous pouvez cliquer le lien pour changer de langue active.

Vesivoiman luonto -sivuston tekijät

Vesivoiman luonto -sivusto on laadittu osana FRESHABIT LIFE IP -vesistöhanketta. Sivuston tuotannosta vastasi Suomen luonnonsuojeluliitossa EKOenergia-ympäristömerkin tiimi, joka myös vastaa sivuston sisällöstä.

Sivuston sisällön suunnittelija ja kirjoittaja Virpi Sahi on luonnonsuojeluun perehtynyt maatalous- ja metsätieteiden maisteri sekä ympäristökasvattaja. Hän on työskennellyt vuodesta 2012 alkaen Suomen luonnonsuojeluliitossa, jossa hän toimii nyt EKOenergian ympäristöpäällikkönä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Helsingin yliopistolla, WWF:ssä ja Metsähallituksen luontopalveluissa.

Sivustolle piirrokset ja kaaviot on laatinut Tupu Vuorinen. Hän on biologi ja vapaa kuvittaja, jonka työn jälkiä on nähtävissä lukuisissa luonto- ja ympäristöaiheisissa julkaisuissa ja materiaaleissa, muun muassa Suomen luonnonsuojeluliiton Vesistöoppaassa. Sivuston valokuvatoimituksesta ovat vastanneet Virpi Sahi ja hanketiedottaja Hilkka Peltola. Kuvaajatiedot ilmenevät kuvista ja kiitämme kaikkia kuviaan käyttöömme tarjonneille. Sivuston teknisen toteutuksen on hoitanut Marko Tanninen digitoimisto Frendosta ja sen suunnitteluun on EKOenergiasta osallistunut myös Petter Nissinen.

Sivuston sisällön luomisen yhteydessä sitä ovat kommentoineet lukuisat asiantuntijat, joita kiitämme lämpimästi. Kiitos kuuluu muun muassa FRESHABIT virtavesityöryhmälle, FRESHABIT Karjaanjoki-alaohjausryhmälle, Kalatieseminaarin 2017 asiantuntijoille, EKOenergian vesivoimakriteerien taustaselvitystä varten haastatelluille asiantuntijoille sekä niille Suomen luonnonsuojeluliiton työntekijöille ja toimijoille, jotka ovat tarjonneet ideoitaan, tietojaan ja kannustustaan sivuston luomiseksi.

Désolé, cet article est seulement disponible en Anglais Britannique et Finnois. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans la langue par défaut du site. Vous pouvez cliquer l’un des liens pour changer la langue du site en une autre langue disponible.

The project has received funding from the LIFE Programme of the European Union. The material reflects the views by the authors, and the European Commission or the EASME is not responsible for any use that may be made of the information it contains.

FRESHABIT LIFE IP (LIFE14/IPE/FI/023)