Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Fins. Voor het gemak van de kijker, is de inhoud hieronder weergegeven in de alternatieve taal. Je kunt klikken op de link om naar de actieve taal over te schakelen.

Vesivoiman luonto -sivuston tekijät

Vesivoiman luonto -sivusto on laadittu osana FRESHABIT LIFE IP -vesistöhanketta. Sivuston tuotannosta vastasi Suomen luonnonsuojeluliitossa EKOenergia-ympäristömerkin tiimi, joka myös vastaa sivuston sisällöstä.

Sivuston sisällön suunnittelija ja kirjoittaja Virpi Sahi on luonnonsuojeluun perehtynyt maatalous- ja metsätieteiden maisteri sekä ympäristökasvattaja. Hän on työskennellyt vuodesta 2012 alkaen Suomen luonnonsuojeluliitossa, jossa hän toimii nyt EKOenergian ympäristöpäällikkönä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Helsingin yliopistolla, WWF:ssä ja Metsähallituksen luontopalveluissa.

Sivustolle piirrokset ja kaaviot on laatinut Tupu Vuorinen. Hän on biologi ja vapaa kuvittaja, jonka työn jälkiä on nähtävissä lukuisissa luonto- ja ympäristöaiheisissa julkaisuissa ja materiaaleissa, muun muassa Suomen luonnonsuojeluliiton Vesistöoppaassa. Sivuston valokuvatoimituksesta ovat vastanneet Virpi Sahi ja hanketiedottaja Hilkka Peltola. Kuvaajatiedot ilmenevät kuvista ja kiitämme kaikkia kuviaan käyttöömme tarjonneille. Sivuston teknisen toteutuksen on hoitanut Marko Tanninen digitoimisto Frendosta ja sen suunnitteluun on EKOenergiasta osallistunut myös Petter Nissinen.

Sivuston sisällön luomisen yhteydessä sitä ovat kommentoineet lukuisat asiantuntijat, joita kiitämme lämpimästi. Kiitos kuuluu muun muassa FRESHABIT virtavesityöryhmälle, FRESHABIT Karjaanjoki-alaohjausryhmälle, Kalatieseminaarin 2017 asiantuntijoille, EKOenergian vesivoimakriteerien taustaselvitystä varten haastatelluille asiantuntijoille sekä niille Suomen luonnonsuojeluliiton työntekijöille ja toimijoille, jotka ovat tarjonneet ideoitaan, tietojaan ja kannustustaan sivuston luomiseksi.

Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Brits Engels en Fins. Voor het gemak van de kijker, is de inhoud hieronder weergegeven in de standaard taal van deze site. Je kunt op een van de koppelingen klikken om de taal van de site naar een andere beschikbare taal te veranderen.

The project has received funding from the LIFE Programme of the European Union. The material reflects the views by the authors, and the European Commission or the EASME is not responsible for any use that may be made of the information it contains.

FRESHABIT LIFE IP (LIFE14/IPE/FI/023)